ХОРОСКОП
Хороскоп за 30 юли 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им.Не е важно как ще го напрвите,важно е да го направите,а не просто да си мислите, че се забелязва.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес трябва да поемете отговорност не смао за онова, което правите,а най-вече за онова,което сте направили. Не се притеснявайте от критики.Просто бъдете себе си и следвайте мечтите си.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще ви се наложи да се занимавате с разни странни и непонятни неща,но поне ще ви е интересно.Приемете предизвикателството да се гмурнете в неизвестното,това е шансът ви да погледнете света по нов начин.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще ви теглят екстремните преживявания и заради това може да се забъркате в доста странни ситуации.Хубаво е да проявявате здрав разум отвреме-навреме.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес както никога.Освен това имате възможност да задълбочите и усъвършенствате това,което правите.Дерзайте.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Нещата,в които вярвате може да се окажат просто въздух под налягане и това да ви разочарова страшно.Опитайте да видите положителните неща,които носи това разочарование.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще гледате на познатите неща по нов начин.Онова, което доскоро ви се е виждало сложно,ще се окаже очевидно.Важното е да съумеете да вземете правилните решения след този поглед.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще се чувствате в страхотна форма,но все нещо ще ви липсва.Лято е-време за вакнция и приключения.Приключвайте по-скоро и тръгвайте за най-вълнуващото място.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Информацията, която ще чуете силно ще ви развълнува.Дали ще е приятно или не зависи изцяло от вас.Бъдете готови да понесете отговорността за собствените си решения без да обвинявате когото и да било.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си,за да не се налага после да изпадате в нервна криза,ако не успеете да намерите нещата си.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не позволявайте да играете ролята на боксова круша.Ако не можете вие да сте боксьорът,поне опитайте да сте спаринг партньор.Все е по-добре от боксова круша.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете.Лошото,че може и да не послушате вътрешния си глас.

Хороскопи от astro5.net
Нуждата от маникюр
Нуждата от маникюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Френски маникюр? Нещо пастелно? Или може би неон? Нещо дълготрайно и без драскотини - траен ГЕЛ лак! Богат избор от възможности за всяка жена с добре поддържани нокти.

Ноктопластика с UV гел
Ноктопластика с UV гел
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Повечето жени знаят колко е трудно да имаме идеални нокти, затова тук на помощ се появява методът за удължаване на ноктите наречен ноктопластика. Има няколко метода за изграждане на нокти.

Пълна гама услуги за Вашата коса
Пълна гама услуги за Вашата...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
подстригване - дамско, мъжко, детско; боядисване, кичури, къдрене, изсветляване и обезцветяване, водна ондулация, оформяне със сешоар, прически за Вас и Вашият празник!

Педикюр
Педикюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Няма нищо по-красиво от добре поддържани крака и тъй като през горещите месеци кожата им загрубява, редно е да се погрижите по-рано за техния красив и здрав вид.

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
От 19 юли - промяна в работ...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
От 19 юли - промяна в работното време
Уважаеми клиенти, салонът ще работи с променен график в периода от 19 до 26 юли 2021 г.

READ MORE -
Обект "Г" - затваря врати
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Обект "Г" - затваря врати
Уважаеми клиенти, приятели,след няколко месечно отсъствие, взехме решение обект "Г" да прекрати дейност, считано от 01.04.2020 г. След 26 години работа, създалата се ситуация в България и липсата н...

READ MORE -

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Copyright © 2006-2021 Дари - Дарина Илиева 54 ЕООД
Реализирано от Live Media
438,817 уникални посещения