ХОРОСКОП
Хороскоп за 05 март 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Пети в петък,интересен ден, провокативен. Свободата да се движиш, но и ограниченията, които трябва да спазваш. Свободолюбивата Ви душа ще се чувства малко като спънат кон, но пък винаги има начин човек да надскочи ограниченията, точно Вие прекрасно го знаете.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Адът, това се другите е казал Ницще и точно днес ще Ви се струва до болка прав. Дали пък не е време да смените фокуса и да не се фиксирате толкова върху чуждите думи и постъпки. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Петък, а сте си струпали толкова неща за довършване. А и Меркурий не е ретрограден, че да имате извинение. Май трябва да измислите по-ефективен начин за спрвяне, а може би да не поемате толкова много ангажименти...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Нещата и хората, които обичате ще Ви поставят в доста предизвикателни ситуации. Запазете хладнокръвие и просто действайте, емоциите могат само да Ви объркат.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Талантът да сте щастливи сесъстои в това да цените и да се радвате на това, което имате, вместо да се тормозите за онова, което нямате. Със сигурност сте чували тази фраза, но някога замисляли ли сте се сериозно върху нея?
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Информацията, която получавате няма да е точно тази, която искате. Предизвикателството е да направите обратното - това, което сте научили, да се превърне в полза за Вас.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Един доста оптимистичен ден на фона на случващото се през последната година. Вие сте разумни хора и успявате да запазите неутралитет, но все пак нужно Ви е и на Вас нещата да стават с лекота. Ден за движение, срещи, празнуване.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Темата за финансите е особено важна предвид последните събития в света. Следвайте интуицията си. Инвестициите в себе си са винаги добри и правилни, не ги пренебрегвайте.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вие сте от щастливците, които намират решения дори и на най-забърканите въпроси и ключът е във вярата Ви. Не я губете, не позволявайте на вътрешния Ви мотор да загасне. Силата е с Вас.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес пуснете прагматизма и се опитайте са се доверите на непознатото. Сигурно сте чували, че съдбата обича смелите и това е така. Съдбата награждава онези, които са се осмелили да излязат от зоната си на комфорт.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Справедливостта е онова, за което сте готови да се борите с всички сили. Не спирайте, продължвайте да сте като лакмус за неправдите, на света му трябват хора като вас.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Пролетта лека-полека се прокрадва в душата Ви и нищо няма да изглежда толкова трудно и страшно, щом в душата Ви грее Слънце. Усмихнете се на света и той ще Ви се усмихне в отговор.

Хороскопи от astro5.net
Пълна гама услуги за Вашата коса
Пълна гама услуги за Вашата...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
подстригване - дамско, мъжко, детско; боядисване, кичури, къдрене, изсветляване и обезцветяване, водна ондулация, оформяне със сешоар, прически за Вас и Вашият празник!

Нуждата от маникюр
Нуждата от маникюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Френски маникюр? Нещо пастелно? Или може би неон? Нещо дълготрайно и без драскотини - траен ГЕЛ лак! Богат избор от възможности за всяка жена с добре поддържани нокти.

Медико-терапевтичен педикюр
Медико-терапевтичен педикюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
С повече от 20 години опит, Ние Ви предлгаме процедура, насочена към обработката на: премахване на мазол; обработка на кокоши трън; обработка на гъбични нокти; обработка и отстраняване на впит нокът.

Ноктопластика с UV гел
Ноктопластика с UV гел
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Повечето жени знаят колко е трудно да имаме идеални нокти, затова тук на помощ се появява методът за удължаване на ноктите наречен ноктопластика. Има няколко метода за изграждане на нокти.

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
ОТНОВО! Медико-терапевтичен...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
ОТНОВО! Медико-терапевтичен педикюр
Медико-терапевтичен педикюр е новост при високия клас процедури. За разлика от козметичния педикюр, медико-терапевтичният педикюр пренася процедурите за крака на съвсем ново ниво. ...

READ MORE -
МАНИКЮР и МАНИКЮР с ТРАЕН г...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
МАНИКЮР и МАНИКЮР с ТРАЕН гел лак от 30.06.2020
От 30 юни 2020 г. възстановяваме услугата - МАНИКЮР. Работното време ще бъде от 10:00 до 18:00 часа, от вторник до събота.

READ MORE -
НОВИ 7 цветови предложения!
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
НОВИ 7 цветови предложения!
НОВИ 7 ГЕЛАК предложения, серия Интензив – Докосване от природата! Добавете яркост, дързост и настроение към лятната си визия с новите ни шест неустоими цвята и добавете част от природата в с...

READ MORE -
Отново на работа от 19 Май ...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Отново на работа от 19 Май 2020
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, във връзка с отпадането на извънредното положение в страната, считано от 19.05.2020 г. подновяваме работата на ДАРИ - салон за красота. ФРИЗЬОРСТВОТО ще работи със следният график...

READ MORE -

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Copyright © 2006-2021 Дари - Дарина Илиева 54 ЕООД
Реализирано от Live Media
412,868 уникални посещения